Sportverenigingen

Sportverenigingen

TSV Gudok

Sportspreekuur is elke maandag van 18.15 - 19.15 uur. Tijdens dit uur kunnen alle spelers en trainers terecht voor vragen over blessures, korte screening van de klacht en adviezen omtrent de klacht. Tijdens het sportspreekuur kan er bepaald worden of er een afspraak gemaakt moet worden op de praktijk. Korte behandeling is alleen mogelijk als het niet druk is.

SV Reeshof

Sportspreekuur is elke dinsdag van 19.15 - 20.15 uur. Het sportspreekuur bij SV Reeshof is bedoeld voor alle spelers van SV Reeshof, jeugd en senioren. Bij lichamelijke klachten kan je op het sportspreekuur komen. Er zal dan een snel onderzoek gedaan worden om de klacht te beoordelen en je advies geven of je therapie nodig hebt of dat rust of oefeningen alleen al volstaat. Mocht er een indicatie zijn voor fysiotherapeutische behandeling, dan kan daarvoor een afspraak gemaakt worden bij de praktijk. Wel is het mogelijk om tijdens het sportspreekuur langs te komen voor taping.

SC 't Zand

Fysiotherapie Tilburg Reeshof heeft al jaren een nauwe samenwerking met SC 't Zand. Jeugdspelers kunnen bij ons terecht voor een snelle diagnose en behandeling. Heb je sport gerelateerde klachten en wil je snel gezien worden? Als je aangeeft lid te zijn van SC ‘t Zand proberen wij je binnen 24 uur in te plannen. 

Prise d'Eau

Fysiotherapie Tilburg Reeshof heeft een nauwe samenwerking met de golfprofessionals van Prise d'eau. Speelt u golf en heeft u golf gerelateerde klachten? Maak dan een afspraak.

SNAP Fitness

Sinds enkele jaren heeft Fysiotherapie Tilburg Reeshof een nauwe samenwerking met SNAP Fitness. Leden en trainers kunnen bij ons terecht voor een snelle diagnose en behandeling. Heb je klachten en wil je snel gezien worden? Neem dan contact op met onze praktijk via 013-5718214. 

Rugby Club Tilburg

Sportspreekuur: elke twee weken op woensdag van 19.15 - 20.30 uur en is voor alle leden vrij toegankelijk. Het sportspreekuur is bedoeld voor geblesseerde sporters die snel een diagnose en behandelplan willen hebben. Uw klacht wordt gescreend en u krijgt vervolgens een advies welk traject u het beste kunt volgen. Indien mogelijk kan er een korte behandeling plaatsvinden. Door onze directe samenwerking met orthopeden en sportpodotherapeuten kan er snel geschakeld worden. Mocht u niet in staat zijn om het sportspreekuur te bezoeken, dan is het ook mogelijk om een afspraak direct bij onze praktijk te maken. Als u aangeeft lid te zijn van Rugby Club Tilburg proberen wij u binnen 24 uur in te plannen.