Netwerken

Netwerken

KNGF

Fysiotherapie Tilburg Reeshof is als partner verbonden aan het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF). 

Olympisch Netwerk Brabant

Fysiotherapie Tilburg Reeshof is officieel als partner verbonden aan het Olympisch Netwerk Brabant. Dit netwerk steunt (aankomende) topsporters in hun sportieve en maatschappelijke carrière, door het onderhouden en tot stand brengen van goede faciliteiten. Onder meer op het gebied van sportmedische begeleiding zoals sportfysiotherapie, blessurepreventie en -behandeling.

Multidisciplinaire eerstelijns neurorevalidatie Tilburg e.o (MENT)

MENT is een samenwerkingsverband van zorgaanbieders op het gebied van transmurale zorg en ketenzorg.

Ketenzorg Fysiotherapie bij COPD West Brabant

Ketenzorg Fysiotherapie bij COPD 'West Brabant' is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten in Revalidatiecentrum Schoondonck te Breda, Ziekenhuis Lievensberg in Bergen op Zoom, Amphia Ziekenhuis in Breda en het Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal en fysiotherapeuten uit praktijken in de omliggende gemeenten. 

FyNeOn

Het fysiotherapie netwerk oncologie (FyNeOn) is een samenwerkingsverband van fysiotherapeuten met diverse specialisme in en met affiniteit met oncologie. FyNeOn staat voor kwalitatief hoogwaardige fysiotherapeutische zorg voor mensen met oncologische problematiek.

VGZ Wijknetwerken

VGZ Wijknetwerken en Wijkteams zijn opgericht om u op lokaal niveau, binnen uw wijk, te kunnen helpen met hulpvragen op het gebied van zorg en welzijn.

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in het behandelen en begeleiden van parkinsonpatiënten. Bijna 3.000 zorgverleners (onder andere neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en verpleegkundigen), verdeeld over 70 regio's zijn aangesloten bij dit netwerk. 

Schoudernetwerk Noord Brabant

Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopeden en fysiotherapeuten die zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouderproblematiek. Zij richten zich op de schouder en de bijbehorende pathologieën, en zijn onder meer gespecialiseerd in herstelbehandelingen na een operatie of trauma, instabiliteit en impingement.

Chronisch Zorgnet

Stichting Chronisch ZorgNet (voorheen ClaudicatioNet) is hét landelijke netwerk van fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bij patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen zoals etalage benen (claudicatio Intermittens).

Geriatrie Netwerk Tilburg e.o.

Het Geriatrie Netwerk Tilburg en omstreken (GFN Tilburg e.o.) is een netwerk voor Geriatrie fysiotherapeuten. Het netwerk staat voor het aanbieden van kwalitatief hoge zorg op maat voor de oudere (geriatrische) cliënt.